Kuljetuspolar

Kuljetuspolar Oy on maarakentamiseen ja tavaraliikenteeseen erikoistunut yritys. Sen maarakennusliiketoiminta on keskittynyt erityisesti Pohjois-Suomen alueelle. KTR-Urakointi vastaa Kuljetuspolarin lastauspalveluista eteläisessä Kainuussa.
– Arvostamme urakoitsijoita, jotka pystyvät ketterään yhteistyöhön. Töiden kausiluonteiseen vaihtelevuuteen on pystyttävä vastaamaan joustavasti. KTR-Urakointi on ollut alusta asti jyvällä toiminnan luonteesta, Kuljetuspolarin työmaapäällikkö Tommi Salminen kertoo.
Yritysten välinen yhteistyö sai alkunsa, kun KTR-Urakoinnin Ville Karjalainen oli ostamassa Kuljetuspolarilta pyöräkuormainta. Neuvottelujen yhteydessä päädyttiinkin kauppaan, jossa useampi pyöräkuormaaja ja osa Kuljetuspolarin lastauspalveluiden toteutuksesta siirtyivät KTR-Urakoinnille.
– Nyt meillä on Kajaanin ja Sotkamon lastaukset yhden yrittäjän alaisuudessa. Se helpottaa huomattavasti kokonaisuuden hallintaa, Salminen sanoo.
Kuljetuspolarin ja KTR-Urakoinnin yhteistyömallilla on monia etuja molemmille yrityksille. Autoilijoiden omistamassa Kuljetuspolarissa lastauspalveluiden siirtyminen urakoitsijalle helpottaa keskittymistä omaan ydinliiketoimintaan ja sen kehittämiseen. KTR-Urakoinnilla on puolestaan käyttöä pyöräkuormaajille myös niinä aikoina, jolloin lastauspalveluiden tarve on vähäisempää.

TYÖMME PERUSPILAREITA

SUUNNITTELU 

TEHOKKUUS

JATKUVUUS

KTR-urakointi

OTA YHTEYTTÄ

10 + 10 =